Team Esbjergnyheder

”Vi er skuffede – men vender stærkt tilbage”

Den manglende kvalifikation til slutspillet i Primo Tours Ligaen i sæsonen efter klubbens første danske mesterskab er en smertelig sportslig nedtur for Team Esbjerg. Trods de svigtende sportslige resultater nyder klubben dog fortsat stor opbakning fra omgivelserne, og ambitionerne for de kommende sæsoner er usvækkede.

- Men lige nu er det en meget stor skuffelse for spillere, klubben, sponsorer og byen, at Team Esbjerg ikke formåede at komme i slutspillet. Vi havde forventet en helt anden sæson, men blev ramt af næsten alt det, en klub kan komme ud for sportsligt. Når man er i en holdsport og særligt som tophold, så er forventningerne store og skuffelserne desto større, når det hele ikke lykkes. Men vær sikker på, at vi vender stærkt tilbage, og byen kan glæde sig til mange store oplevelser i Blue Water Dokken i fremtiden, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

Han betegner den sæson, der sluttede torsdag aften, som meget lærerig med deltagelse i Champions League og videre kvalifikation fra det indledende gruppespil. Både sportsligt og organisatorisk har Team Esbjerg fået erfaringer, der utvivlsomt vil komme klubben til gode i de kommende år.

Sportschef Thomas Hylle og den øvrige organisation er langt i forberedelserne til den nye sæson, der vil byde på tilgange af en stribe spændende nye spillerprofiler.

- Vi skal videre oven på skuffelsen og har fortsat en målsætning om at erobre det danske mesterskab tilbage og repræsentere Danmark i verdens fornemste klubturnering, Champions League. Trods de sportslige resultater har vi formået at tiltrække spillere af høj international klasse til de næste sæsoner, hvilket vi tager som udtryk for, at spillerne har tillid til klubben, vores trænerteam, kulturen og måden, vi agerer på, siger Thomas Hylle.

Team Esbjerg har offentliggjort kontrakter med følgende nye spillere til den nye sæson: Sanna Solberg, Sandra Toft, Rut Jónsdóttir, Kristina Liscevic og Ine Stangvik.

Kiva Grafisk