Mål og vision

Mål

Team Esbjerg har bevist, at holdet hører til i toppen af dansk damehåndbold. Det er klubbens erklærede mål at være med til at præge damehåndbolden i Danmark, og markere klubben gennem deltagelse i de europæiske turneringer.

Vi har gennem de sidste 7 sæsoner deltaget i slutspillet i ”Verdens Bedste Liga”. I sæsonen 2014/2015 blev det til DM finale og sølvmedaljer, men i sæsonen 2015-2016 kulminerede det med en DM finale og guldmedalje. Klubben har de seneste år stået i pokalfinalen og finalen i EHF Cup.

Team Esbjerg vil, gennem seværdig håndbold, fortsat bestræbe sig på at være førende når det gælder tilskuere til både hjemme – og udekampe. Vi vil ligge i toppen på TV seer barometeret.
Team Esbjerg er godt rustet til at tage fat på nye udfordringer i de kommende år. Vi vil igen spille med om medaljer i både dansk og europæisk håndbold, og det ultimative mål – at genvinde det danske mesterskab.

Team Esbjerg hører til i toppen.

Vision

Team Esbjerg skal være en attraktiv håndboldklub, med et sportsligt tiltrækkende miljø for både danske og udenlandske håndboldspillere.

Gennem en økonomisk forsvarlig drift, gode arbejds- og udviklingsmuligheder for ledere og spillere, et tæt og gensidigt tillidsforhold mellem Team Esbjerg, sponsorer og investorer, opnås en position som en troværdig samarbejdspartner.

Med udgangspunkt i håndbold på eliteniveau samles parterne i et afslappet netværk i forbindelse med kampene og til mere specielle arrangementer.

August 2016