Team EsbjergHovedpartnere

Vore samarbejdspartnere

Blue Water Shipping tilbyder transportløsninger med bil, bane, sø eller luft gennem vore mange kontorer i hele verden samt et solidt netværk af agenter og samarbejdspartnere. Årelang ekspertise og et solidt fundament gør Blue Water Shipping til det naturlige valg, når du søger professionelle logistikløsninger og kompetent rådgivning.

Vores vigtigste strategi er at sætte vores kunde i fokus, og at tilbyde dig personlig service lokalt.

Siden år 2000 og beliggende i Esbjerg, har Centex assisteret adskillige kunder indenfor etablering og vedligeholdelse på adskillige it-relaterede løsninger. Centex har siden sin opstart, ekspanderet kraftigt. Dette ser vi som et sundt tegn at vores kunder er tilfredse og vi ligger heller ikke skjul på, at det netop er her vores primære fokus ligger. Med 24/7 service er i således, som kunde hos os, altid sikre på at en medarbejder er klar til at assistere jer døgnet rundt. Derudover er i hos Centex også altid sikret et højt sikkerhedsniveau, bl.a. fordi vi ejer egne datacentre, fordelt på mere end én lokation. Alt dette, kombineret med et højt kompetence- og specialiseringsniveau fordelt på et team af dygtige medarbejdere, betyder bl.a. at vi i dag, har muligheden for at tilbyde løsninger indenfor et stort område af it-relaterede behov, som f.eks.:
- IP-Telefoni
- Servere og netværk
- Cloud Computing
- Projektstyring
- Kursusafholdelse
- Videokonferencer
- Hosting
- Programmering
- Support (Også på Linux / BSD-Unix) og vedligeholdelse

Læs mere om os og hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed på: www.Centex.dk, eller kontakt os på: 76 11 90 02. Vi udarbejder altid og gerne et uforpligtende tilbud.
 

Pedersen Gruppen har siden starten i 1988 udviklet, opført og administreret en række større erhvervsbyggerier i den vestjyske region. Selskabet har specialiseret sig i udvikling af ejendomsprojekter inden for især detailhandel, oplevelsescentre og domicilbyggerier til kontorformål.

Kiva Grafisk